2 t.e.m. 6 Augustus

Scoutsterrein

Assenedesteenweg 245b, Zelzate

Over

Partners

Tropical Terras

De Katse Feesten, een organisatie van Katse Feesten vzw, zijn sinds ’78 een vaste waarde in het Meetjesland. Het festival is een 5-daagse activiteit tijdens het eerste weekend van augustus ten voordele van
Scouts & Gidsen Vuurtorengroep Zelzate.

Tropical Terras

Het scoutsterrein langs de Assenedesteenweg wordt dan omgedoopt tot een sfeervolle locatie met een Tropical Terras als heuse trekpleister. Op dit terras, gelegen tussen oude eiken, vinden 5 dagen lang gratis optredens plaats van bekende en minder bekende bands. Er is oog voor verschillende soorten muziekgenres die passen binnen onze setting. De feesten bieden een brede waaier aan mogelijkheden, alles is met uitzondering van de Comedy dan ook gratis. Voor de kinderen bouwen we op zaterdag een groot kinderspeeldorp. Het gezellig verlichte terras is de ideale plaats om op een zwoele zomeravond oude bekenden tegen het lijf te lopen. Elk jaar is er ook altijd iets nieuws te beleven. Zo was er in 2019 een zeer geslaagde afterwork editie op het terras. Ook dit jaar plannen we om enkele zaken anders aan te pakken. Benieuwd wat dat zal zijn? Kom dan zeker langs!

Traditie op dinsdagavond

De Katse Feesten hebben een rijke geschiedenis en de laatste jaren waren er veel mooie optredens te bewonderen op dinsdag tijdens een heuse festivalavond, iets wat resulteerde na de verhuis in 2012. We konden sindsdien Stijn Meuris & Rick De Leeuw, The Scene, Eden (met Roos Van Acker), Flip Kowlier, Soldier’s Heart (met Sylvie Kreusch), Mooneye, Cookies and Cream, Les Truttes, De Mens, Raymond Van Het Groenewoud, Het Zesde Metaal en Absynthe Minded bewonderen op onze mainstage!